Argentijns Restaurant La Rosario

Argentijns Grill Restaurant La Rosario is een sfeervol ingericht stukje Argentinië in Ridderkerk en Heemstede. Geniet van de romantiek en de warmte en van la parilla, de grill.
Geniet van het allerbeste Argentijnse vlees, van volle, krachtige wijnen.
Geniet van het uit eten gaan met vrienden, een romantisch diner met uw geliefde en van de warme, gastvrije bediening. Want eten ´genieten´ dat doe je samen… bij Argentijns Grill Restaurant La Rosario.

Bienvenidos in ons restaurant!

 

Speciale gelegenheid?

Daarnaast biedt La Rosario diverse mogelijkheden om uw feest naar wens te laten verlopen. Opzoek naar een mooi locatie voor een familiefeest, verjaardag, vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest etc? Het budget is uiteraard bespreekbaar! Van groot tot klein, maar steeds met een persoonlijke aanpak!

Ons menukaart

Of u nu wilt genieten van een kopje koffie geserveerd met ons ‘likeurtje’, een heerlijke lunch of al uw zintuigen in beweging wilt brengen met ons verrassende menu…La Rosario is puur en heerlijk genieten van eten & drinken.

Heeft u iets te vieren? Voor zowel grotere groepen als kleinere gezelschappen is LaRosario met de fijne akoestiek uitermate geschikt.

contact

Sint Jorisstraat 2
2981 GA Ridderkerk
info@larosario.nl
0180 443 859

Openingstijden

Wij zijn dagelijks geopend.
Onze openingstijden zijn:

Ma – zo: vanaf 17:00 uur

Reserveren

Uw adres voor een gezellig avondje uit eten.

 

Social Media

Laat ook een recensie achter op ons Facebook pagina!

Facebook

Copyright© 2022 | Gerealiseerd door MisterM Design